Anı Yakala

09-08-2020 20:55
Anı Yakala

 

 

Hayatımız kısa anılardan oluşur ve onları ne denli ölümsüzleştirirsek o kadar bizimle var olurlar. Lise arkadaşlarını düşün, onlarla o muhteşem pozları vermeseydin o anları bu kadar net hatırlar mıydın? Tabi ki hiçbirini unutmak mümkün değil! Aynı sıralara baş koyup birlikte sınavlara karşı koyduğunuz canınız dostunuzu ve her hatırladığınızda gülmekten karnınıza ağrılar sokan anılarınızı unutmak ne mümkün!

Üniversitenin bahçesinde ilk giriş kapısında karşılaştığın ve işte bu benim ölene kadar dostum kalacak dediğin arkadaşınla birkaç poz yakalamak istemez misin? Anılar saklandıkça, anıldıkça güzelleşir, güzeldir. Peki ya tüm bunları ölümsüzleştirecek bir şeylere ihtiyacın yok mu? Cep telefonlarında çekilen pozlar çok bayat ve sıradan değil mi artık?

Biraz nostaljik biraz modern, hem şirin mi şirin hem de teknolojik… Aklınızda bir şeyler canlanır gibi mi? Son zamanların en moda fotoğraf makinesinden bahsediyoruz elbette! Fuji Instax Mini9 Box Q3… Onunla çektiğin pozların ne kadar harika ve orjinal olduğunu görünce o kocaman fotoğraf makinelerini, klişe cep telefonu pozlarını bir kenara atacağına biz çok eminiz.

Ölümsüz Anıların Baş Kahramanı

Fuji ‘nin bu harika eseri mini boylarda olduğu için taşınması kolay ve onu her yerde yanında taşıyabilirsin. Büyük fotoğraf makinelerinin ya da telefonumun şarjı bitti derdinin sonuna geldiğimiz bu günlerde bu fotoğraf makinesi ile fark yaratacaksınız. Çünkü sevimli renkleri ve minimal tasarımı ile onu görenler bakmadan geçemiyor! Peki, bas çıkar özelliği olduğunu biliyor muydunuz? Çektiğiniz fotoğrafları anında çıktı alabileceksiniz.

Bir arkadaşınız için harika bir hediyelik de olabilir üstelik… Onunla geçireceğiniz zamanları ölümsüzleştirmek, daha çok güldüğünüz anlar ve zamanlar yaratmayı istemez misiniz?

Paket içeriğinde 1 adet renkli kamera ve 10 adet film var. İlk aldığınızda set halinde gelen bu ürünle deneme çekimleri yapıp anında baskı alabilirsiniz. Bileğinizde rahatlıkla taşıyabilin diye bilek askısı ve bilek askı alanı da vardır. Güzel bir saklama alanı için akordion albümü de unutmamışlar ve içerisinde var olan kullanma kılavuzu sayesinde nasıl kullanmanız gerektiğine dair iyi fikirler edinebileceksiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.