Ben Sırtımda Dünyayı Taşırım

09-08-2020 18:47
Ben Sırtımda Dünyayı Taşırım

 

 

Ben sırtımda dünyayı taşırım. Notebook ‘um oradadır, kitaplarım oradadır, mataram, acil ihtiyaçlarım ve saymakla bitiremediklerim hep sırtımdadır. Aman eksikliğini hissetmeyeyim, azalırım. Dünyası çantası, dünyası notebook olanlar için sırt çantasının yeri bambaşkadır.

Bir düşünsenize otobüstesiniz ya da metroda tutunacak yer bile bulamazken bir de çanta taşıma? Hadi onu geçtik yolda yürürken elinizde gitgide ağırlaşan "o şey” bir yükten fazlası olabiliyor bazen. Pardon bazen değil çoğu zaman…

İster çalışkan bir öğrenci olun isterseniz grafiker ya da bir öğretmen, hiç fark etmez. Herkesin bir bilgisayara ve özellikle de taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacı var. Artık dünyamızı şu aç kapa özellikli ekranlara taşımadık mı zaten? O olmazsa nefes alamaz gibi olmadık mı? Hatta öyleyaptık ki onları oldukça küçültüp de cebimize sokmadık mı?

Hepsini yaptık ama yine de bir notebook kıvamına getiremedik. Bu yüzden o notebook o sırtta taşınacak. Ben nereye gidersem benle oraya gelecek! Tüm zorlu parkurlar aşılacak bitmeyen duraklar son bulacak ve ulaşılması gereken zafer noktasına beraberce varılacak.

Ona aç fermuar kapa fermuar bir bez bütünü gibi bakanlara ne yazık. O, siz içine ne koyarsanız o olur. Kimisi ıvır zıvırı seviyorken kimisi ekmek teknesini sığdırıyor. Kimi benim sadık yarim kara kaplı kitaplarımdır diyor kimi teknoloji 10 parmağımın altında ve her zaman sırtımda diyenlere sırttaşlık ediyor.

Case Logis Jaunt İmzalı Nidalar

Lafın özü, sırt çantası ve özellikle de kullanım amacına uygun bir notebook sırt çantası gerçekten işlevselliğiyle insanların hayatlarını kolaylaştırıcı nitelikler taşıyor. Üstelik koyu gri de olduğu için tüm dış etkilere karşı biz biriz diyor! Koluna geçirdiğin askılar senin canını acıtmıyor, bir sevgili bir dost gibi sarıp sarmalıyor.

Sen beni koca bir dev gibi görme, en küçük parçaların için bile bölme bölme parelendim; su şişen için sana sol yanımı ayırdım diyor. Gel sen bu sözlere kulak ver ve kendin için ve onun için bu iyiliği yap. Git ve o Case Logic Jaunt imzalı notebook çantasını al!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.