Pembenin Her Hali

09-08-2020 23:08
Pembenin Her Hali

 

 

Pembenin hali başkadır; görünce alıveresim, sarıveresim gelir mi diyorsun. Pembe içinizi mi açar çok mu seversiniz az mı seversiniz bilemiyoruz ama bu kalemleri gören herkesin dönüp bir daha baktığını çok iyi biliyoruz. Çünkü tam da öyle bir kalem, bakmalık kalmalık bakakalmalık. Bu setin maharetleri arasında güzel ve zarif olmasının yanı sıra şıklık ve zarafet de var. Çekici ve cazip olmasına da hiç değinmiyoruz. Ve o ünlü sloganla karşınıza çıkıp "Just For You” diyoruz. Evet evet, doğru sade ve sadece "Senin için” tasarlıyoruz.

Benim pembeyle, zarafetle işim olmaz, yazsın çizsin işimi görsün diyenleri de davet ediyoruz. Hiç düşünme! Öyle koca koca insanlar, head of’lar, lead’ler pembiş kalem mi kullanır diye. Bu bildiğin pembelerden değil. Pek bir asil, narin, kibar yani tam senlik. Abartmalardan uzak, sevimli ve ağır. Bir arkadaş için harika bir hediyelik, ince bir fikir. Set halinde olduğu için doya doya kullan, bitmesine daha çok var.

Kalem bir tutkudur. Yalnızca tutkunu bilir ve gerçekten de böyledir. Şöyle bir etrafınıza bakıverin, kendi kalemleri dışında kalem kullanmayan, kalemini asla paylaşmayan, belli kalıp kalemler üzerinden ilerleyen ve tek tip kalem kullanan… Yok mu? Çok… Çünkü hakikaten kalem kullanmak, yazmak, bir şeyler karalamak deyin ya da not almak hepsi esasında bir kalem gereksinimi duyar. Peki bu gereksinim neden sizi ya da iç dünyanızı ya da o zarif elinizi daha da şık göstermesin ki?

Kalem Ruhun Yansımasıdır

Eskilerin ünlü sözleri arasında vardır; kalem kılıçtan güçlüdür. Bugün bu hala böyledir. Kalem kılıçtan güçlüdür! Böyle olmalı ve böyle süregelmelidir. Kalemler aslında genel kırtasiye anlamının yanı sıra derin anlamları da içinde taşıyan özel bir ihtiyaçtır. Bu yüzden kalemler üzerine yazılar yazılmış, kalem koleksiyoncuları çoğalmış ve sizler için muhteşem tasarımlı kalemler yaratılmıştır.

Pyrus kalem seti de bu kalemlerin en öncü, en sevimli olanlarından biridir. Onu bunu bir kenara bırakalım da bir arkadaşa bakıp çıkacakken kendin için de bir sete ne dersin?

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.