Tükendi
Gelince Haber VerGıdaMikrobiyolojisi
Kolektif
Format: Kitap
Barkod: 9786054334025
Cilt Durumu: Ciltsiz
Ürün Tanıtımı
GıdaMikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıdateknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara,veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer içinhazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimiveya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır.
Bukitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşanmikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıdagüvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analizyöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.
Özellikler
Basım Dili: Türkçe
Sayfa Sayısı: 656
En / Boy: 13,50 x 20,00 cm
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
BasımTarihi: Kasım 2021