Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi - Tony Hill

Ürün Kodu : 526879
Barkod Kodu : 9789753299800
735,00 TL
980,00 TL
%25 İndirim
Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi
Tony Hill
 
Format: Kitap
Barkod: 9789753299800
Cilt Durumu: Ciltsiz
 
Ürün Tanıtımı
 
Renkleri ve kokularıyla dünya mutfaklarının vazgeçilmezleri baharat ve kokulu otlarla ilgili bilmek istediğiniz her şey.
 
120 çeşit baharat ve kokulu otun nitelikleri... Anavatanları, tarihsel süreçteki yolculukları, botanik özellikleri, Latince tanımları ve Türkçe’de en yaygın kullanılan adları... Duyduğunuz, hiç bilmediğiniz ve de varlıklarıyla, kullanımlarıyla sizi şaşırtacak malzemelere dair bilgiler, tek bir kitapta elinizin altında.
 
80’den fazla, ızgarada ve tencerede pişen etlerden sebzelere, çaylardan, soslara, hamur işlerinden tatlılara kadar çok çeşitli yiyecek içecekte kullanılan, farklı mutfaklardan dünyaca ünlenmiş baharat ve kokulu ot karışımları...
 
150’den fazla, kimi klasikleşmiş, kimi gizli kalmış yiyecek, içecek tarifleri ve ölçekli karışımlar ile hem profesyonel aşçılar, hem de kendi mutfağının 'şefi” olarak parlamak isteyenler için tam bir hazine. Dünya mutfaklarını biçimlendiren, zenginleştiren baharat ve kokulu otların güzelliklerine, çeşitliliğine, kullanım inceliklerine övgü niteliğindeki bu eser, aynı zamanda mutfaklarımız için temel bir başvuru kitabı.

Özellikler

Basım Dili: Türkçe
Orijinal Dil: İngilizce
Basım Yeri: Türkiye
Sayfa Sayısı: 476
En / Boy: 16,00 / 23,00 cm
Kağıt Cinsi: 1. Hamur
Basım Tarihi: Kasım 2019

Garanti Bilgisi
0
Benzer Ürünler
Seçilenleri Karşılaştır
Klasik Akdeniz Yemekleri - Sarah Woodward - Dost Kitabevi Yayınları %15
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Dünya Şarap Atlası - Hugh Johnson, Jancis Robinson - İnkılap Kitabevi %25
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.