Tükendi
Gelince Haber VerŞarap101
BerkinBirşen
Format: Kitap
Barkod: 9786257494021
Cilt Durumu: Ciltsiz
Ürün Tanıtımı
'Tadımnotlarında adı geçen aromalar nasıl oluşur?”
'Aslolanüzümün cinsi mi, yoksa yetiştirildiği bölge mi?”
'Yenidünya şarabı mı, eski dünya şarabı mı?”
'Şaraphangi sıcaklıkta içilmelidir?”
'Şarapaçıldıktan sonra ne kadar süre tazeliğini korur?”
'Beyazşaraplar da kırmızı şaraplar gibi yıllandırılabilir mi?”
'Birkadeh şarap kaç kaloridir?”
WSET–Level 3 sertifikalı şarap uzmanı Berkin Birşen’den temel bir şarap rehberi.Şarabın tarihçesinden yapım tekniklerine, en çok üretilen şaraplık üzümcinslerinden organik ve biyodinamik şaraplara, fıçının şaraba etkisinden rezervşaraplara, şarap-yemek uyumunda dikkat edilmesi gereken hususlardan hangişarapların nasıl yıllandırılacağına, kadeh tutuş tarzlarından kadehteki'gözyaşlarının” ne anlama geldiğine, şarabın renginden 'meleklerin payına”kadar, pek çok konuda anlaşılır ve ayrıntılı yanıtlar bulacağınız bir şarabagiriş kitabı: Şarap 101.
Sağlığınıza!
Bukitap bir restoranda doğru şarap seçimi yapmaya çalışırken akılda oluşabilecektüm soruları ele alıyor.
–RICHARDBAMFIELD, Master of Wine
Çokhoş bir kitap, değindiği başlıkların tamamına bayıldım. Okura, onu hiç yormadanözgüven kazandırmaya yetecek kadar bilgi dolu. Harika bir iş.
–KARENWETZEL, WSET Eğitmeni
Özellikler
Basım Dili: Türkçe
Sayfa Sayısı: 168
En / Boy: 13,50 x 21,00 cm
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
BasımTarihi: Kasım 2021