Gıda Mikrobiyolojisi - Kolektif
Gıda Mikrobiyolojisi
Kolektif
Format: Kitap
Barkod: 9786054334025
Cilt Durumu: Ciltsiz
Ürün Tanıtımı
Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır.
Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.
Özellikler
Basım Dili: Türkçe
Sayfa Sayısı: 656
En / Boy: 13,50 x 20,00 cm
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Basım Tarihi: Kasım 2021