Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Meleklerin Payı - Bir Viski Macerası - Burkay Adalığ - Epsilon Yayınevi

Ürün Kodu : 531674
Barkod Kodu : 9786051736679
558,75 TL
745,00 TL
%25 İndirim

Meleklerin Payı - Bir Viski Macerası

Burkay Adalığ

Epsilon Yayınevi

Format:

Kitap

Barkod:

9786051736679

Cilt Durumu:

Ciltsiz

Ürün Tanıtımı

Altın Örümcek Yılın En İyi Bloğu ödülününsahibi Dr. Burkay Adalığ’ın kaleme aldığı Meleklerin Payı, uzun yıllar sonrayazılan ilk Türkçe viski kitabı olmasının yanı sıra, bugüne kadar yazılmış enkapsamlı Türkçe viski kültürü rehberi.

 

Viski tam olarak nedir, nasıl ortaya çıktı?

 

Hangi ülkeler hangi viskileri üretiyor?

 

Viski üretim sürecinin püf noktaları neler?

 

Kaç viski türü var, aralarındaki fark ne?

 

Viski nasıl satın alınır, viski etiketlerinasıl okunur?

 

Viski nasıl tüketilmeli? Viskinin yanına neleryakışır?

 

Viski tadımı nasıl yapılır?

 

Viski hakkında doğru bilinen yanlışlar neler?

 

İlk ve Türk viskisi olan Ankara Viskisi nasılortaya çıktı?

 

Popüler kültür ve viski arasında nasıl biretkileşim var?

 

'Türkiye’de sayıları giderek artanviskiseverlerin artık kayda değer bir referans kitabı var.”

 

-Dave Broom, Viski Kültürü Yazarı, Üstat KadehMuhafızı

 

Bu çalışmada dünya viski coğrafyasınıtanıyacak, damıtımevlerinde çekilen ve kitap boyunca karekodlarla takipedebileceğiniz videolar aracılığıyla üretime bizzat yerinde tanık olacaksınız.Meleklerin Payı’nda viski dünyasını tanımakla kalmayacak; yabancı kaynaklardabulunması mümkün olmayan, Türkiye’nin ilk 'viski tadım çarkı”, Türkiye ViskiTüketim Alışkanlıkları Araştırması gibi bilgiler de edineceksiniz. MeleklerinPayı sadece bir içkiyi değil, bir kültürü öğrenmek için çıkılan kişisel biryolculuğu anlatıyor.

 

'The Malt Whisky Yearbook 2017 kitabımda BurkayAdalığ’ın kurduğu Türkçe ilk viski bloğunu da izlenmesi gereken siteler listemedahil etmiştim. Aradan üç sene geçtikten sonra Burkay’ın tutkusunun vebilgisinin geniş çaplı bir Türkçe viski referans kitabına dönüştüğünü görmekbeni fazlasıyla heyecanlandırıyor.”

 

-Ingvar Ronde, Viski Kültürü Yazarı

 

'Viskinin tarihini, üretimini ve nasıldeğerlendirilmesi gerektiğini anlatan bu geniş kapsamlı kitap, Dr. BurkayAdalığ’ın bilgi ve tecrübesini bizatihi damıtmasıyla ortaya çıktı. Burkay,İskoç viskileri ve İskoçya sana şükran borçlu!”

 

-Charles MacLean, Viski Kültürü Yazarı, ÜstatKadeh Muhafızı

 

Özellikler

Basım Dili: Türkçe

Sayfa Sayısı: 304

En / Boy: 21.00 / 27.50 cm

Kağıt Cinsi: Kuşe

Basım Tarihi: Aralık 2019

Baskı Sayısı: 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garanti Bilgisi
0
Benzer Ürünler
Seçilenleri Karşılaştır
Çorbanın Kitabı - Ebru Omurcalı - Alfa Yayınları - Alfa Yayınları %20
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Lezzetler - Kokular Kitabı 4 - Vedat Ozan - Everest Yayınları %20
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Sağlıklı Yemekler Mutlu Çocuklar - Clara Seren Amram - Doğan Kitap %15
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Şekersiz - Aydan Üstkanat - Altın Kitaplar %20
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Özel Beslenenler İçin Tarifler - Sıla Baki Alkan - Hayykitap %25
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy - Mundi %25
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy
2.500,00 TL
1.875,00 TL
Kahve - Cenk R. Girginol - A7 Kitap %30
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Kahve - Cenk R. Girginol
650,00 TL
455,00 TL
Bereketli Olsun - Gönül Candaş - Arkadaş Yayınları %25
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Zennup 1844 - Muhammed Ömür Akkor, Alper Tuğrul Ünlütürk - Ketebe Yayınları %25
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
Refika’dan Hızlı Tarifler - Refika Birgül - Alfa Yayınları %20
Hızlı Gör Karşılaştır
Sepete Ekle
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.