Tükendi
Gelince Haber VerGerçek Probiyotik Beslenme
Fermantasyonla ŞifalıGıdalar
İpek Kuşçu
Format: | Kitap |
|
Barkod: | 9786050946055 |
|
Cilt Durumu: | Ciltsiz |
|
Ürün Tanıtımı
Gıdanın şifalı dönüşümü
Bağırsak ikinci beynimiz!
Sindirim sistemimiz ne kadar iyi çalışıyorsa o kadar sağlıklı, hatta okadar mutluyuz aslında.
Sağlıksız gıdalar, beslenme hataları, stres ve çevresel faktörler gibi pekçok etken sindirim sistemimizi zayıf düşürüp hastalıklara davetiye çıkarıyor.Peki ne yapmalıyız? Sindirimi iyileştirmenin ve bağışıklığı güçlendirmenin yoluprobiyotik gıdalardan geçiyor… Amaprobiyotik gıdalar için market raflarına koşmanıza gerek yok. En kolay ve ensağlıklı yöntem yediklerinizi mayalandırarak gerçek probiyotik gıdalaradönüştürmek! Hem de kendi mutfağınızda.Sebzelerden meyvelere, bakliyattan kuruyemişlere fermente süper gıdalar…
Mevsimine göre hem sağlıklı hem lezzetli sindirim dostu turşular… İpekKuşçu Gerçek Probiyotik Beslenme’de, Anadolu’da binlerce yıldır uygulanangeleneksel yöntemi yeniden canlandırıyor ve kahvaltıdan atıştırmalıklara kadarpek çok tarifle sofralarınızı şifalandırıyor.
Özellikler
Basım Dili: Türkçe
Sayfa Sayısı: 200
En / Boy: 13.50 / 21.00 cm
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Basım Tarihi: Ocak 2018